A sármőr szerint "kín csókolózni" a sztárral!

Képek - Alec Baldwin durván leégette Jennifer Anistont!

Csúnyán megalázta Jennifer Aniston-t a sármos színész - Alec Baldwin nem rejtette véka alá, hogy számára igencsak megrázó élmény volt a színésznő szájára tapadni!

Jennifer Aniston és Alec Baldwin a 30 Rock című filmben! képgaléria

2008.11.21 10:20ma.hu

Jennifer Anistonnal kínlódás volt csókolózni - jelentette ki Alec baldwin a New Yokr Daily Times-nak adott interjújában, s még azt is hozzátette, hogy a színésznővel legalább annyira rossz smárolni, mint énekelni hallani őt.

Szerinte érthetetlen, hogy más pasik hogy találnak ebben élvezetet! A mostanában egyébként is a címlapokon szereplő Aniston és a színész a 30 Rock című alkotásban kellett egymást szorongatnia és csókot váltania.

Baldwin valószínűleg nagy szerencsének tartja, hogy Jennifer csak egy részben bukkan fel az oldalán a filmben...

Az a bizonyos csókjelenet...

A színész, aki hosszú ideig a szexis Kim Basinger férje volt, egy kérdésre azt is kifejtette: bár nem szívesen számol be arról, neki milyen tapasztalatai vannak, férfi ismerőseire hivatkozva állíthatja, hogy a lelkileg instabilabb hölgyek jobbak az ágyban.

Szegény Jennifer Aniston! Már csak ez hiányzott neki. A csinos színésznő mostanság nemcsak azért került sűrűn a címlapokra, mert elterjedt a híre, hogy terhes régi-új barátjától, John Mayer-től, hanem az Angelina Jolie-val való csatározása kapcsán is.

Amikor ugyanis exférje, Brad Pitt jelenlegi párja azzal állt elő, hogy bocsánatot akar kérni tőle amiért elszerette a férjét, Jen egyik magazinon keresztül vágott vissza durván Angelinának.

A Vogue-ban kifejtette, hogy eszébe sincs feloldozni Jolie-t a tettéért, és aljasnak tartja, amiért elcsábította a közös filmjük forgatásakor még házasságban élő Pittet...

Brad és Angelina, aki jelenleg hat gyermeket nevel együtt, állítólag nagyon kiborult Aniston őszinte vallomásán...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.