"Ilyet még sosem tapasztaltam"

Jennifer Aniston: Az én John-om rendkívüli!

Először beszélt kedveséhez, John Mayer-hez fűződő érzéseiről Jennifer Aniston, aki immár másodszor vágott bele kapcsolatba a jóképű zenésszel.

Pillanatképek Jennifer Aniston és John Mayer kapcsolatából képgaléria

2008.12.09 12:05ma.hu - Fotó: The Sun

Sok mindent lehetett hallani mostanában Jennifer Anistonról és párjáról, John Mayerről.

Többek között azt is, hogy a színésznő teherbe esett, ezért próbálják meg újra együtt...Hiszen augusztusban egyszer már szakított a páros.

John és Jen: újra dúl a szerelem...

Várandósságát tagadta Jennifer, azt azonban nem, hogy kapcsolatuk John-nal egyre szorosabb.

A színésznő az utóbbi években, Brad Pittől való gyötrelmes válása óta több ismert sztárral is próbálkozott tartós szerelmet kialakítani - hiába. Egyikükhöz sem tért azonban vissza.

Aniston most, az egyik külföldi lapnak adott interjúban beismerte: úgy érzi, John Mayer az igazi.

A Jóbarátok szexis sztárja szerint kedvese "Igazi ritkaság és rendkívüli, csodálatos dolog számomra már csak csendben figyelni is őt. Nagyon gyorsan jár az agya, szeretem nézni, amikor valamilyen szerzeményen gondolkodik."

Jennifer szerint remek dolog követni, ahogyan egy zenész fejében megszületik az újabb ötlet. Nem ismer sok zenészt, vallotta be Aniston, de "amikor John gitárjával nekiül játszani, az felejthetetlen."

A színésznő igazi élményként beszél a párjáról, s elárulta, olyasmi fűzi hozzá, amihez hasonlót még sosem érzett. Lehet, tényleg eljött Mr. Igazi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.