Angelina párja külön nyelven beszélt a rendezővel?

Különleges kapcsolat van köztük...Brad Pitt múzsa lett?

A Hetedik és a Harcosok Klubja után ismét együtt forgatott David Fincher rendező és egyik kedvenc színésze, Brad Pitt. A Benjamin Button különös élete F. Scott Fitzgerald novelláján alapul.

2008.12.05 19:42ma.hu
Brad Pitt és Cate Blanchett

A hírek szerint pedig Fincher és Pitt az újabb közös munka során annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy már szinte félszavakból megértették egymást. Erről számolt be legalábbis a Benjamin Button különös életének egyik sztárja, Taraji Henson

A színésznő szerint ugyanis Brad Pitt annyira közeli barátja a rendezőnek, hogy a forgatás során egy saját, külön nyelven kommunikáltak egymással, és így akaratlanul is kizárták a többi stábtagot, köztük a női főszerepet játszó Cate Blanchettet is.
 
- "Pitt David múzsája, részben azért, mert annyira könnyed és laza. Elsüt egy viccet, vagy elkezdik ugratni egymást, és minden máris a legnagyobb rendben folyik tovább. Néha már félbe kellett szakítanunk és figyelmeztetnünk őket, hogy beszéljenek angolul. Olyanok, mint a testvérek - ugyanúgy megértik egymást szinte szavak nélkül is" - nyilatkozta Henson a USA Todaynek. 

Brad Pitt és David Fincher barátsága egyébként 15 évvel ezelőttre datálható. Azóta olyan filmeken dolgoztak együtt, mint az 1995-ös Hetedik című thriller vagy az 1999-es kultfilm, a Harcosok Klubja. 

Legújabb közös filmjük, az F. Scott Fitzgerald novelláján alapuló Benjamin Button különös élete egyébként egy olyan férfi története, aki aggastyánként születik, és az évek előrehaladtával egyre fiatalabbá válik. 

A filmet eredeti címén a The Curious Case of Benjamin Buttont jövő év februárban mutatják be a magyar mozik, és Brad Pitten, Cate Blanchetten és Taraji Hensonon kívül láthatjuk majd benne Julia Ormondot, Elle Fanninget és Tilda Swintont is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.