Hol ünnepelnek majd Angelináék?

A nagy rejtély! Találgatások Brad Pitt szülinapja körül!

Egy hónap múlva 45. életévébe lép a sármos színész, kérdés, hol ünnepli ezt a népes család? Brad Pitt és családja kisebb megszakításokkal majdnem karácsonyig élvezik Németország vendégszeretetét.

Bájos képek! Brad Pitt feleségével, boldogan... képgaléria

2008.11.18 15:55rtlbulvar.hu
hirdetés
Ő is öregszik...45 éves lesz Brad!

A Berlin zöldövezetében lakó amerikai színész ősz óta forgat Quentin Tarantinóval, a rendező készülő háborús eposzában. A tengerentúli filmsztár szinte minden idejét Quentin Tarantino új produkciójának, az I Inglorious Bastards című háborús alkotásnak szenteli, igaz többször megfordult ősz óta az Egyesült Államokban is. 

A német sajtó most azt találgatja, hogy a Berlinnel szomszédos babelsbergi stúdióban illetve Szászországban, a tervek szerint december közepéig dolgozó művész Európában avagy az újvilágban ünnepli-e majd születésnapját - jelentette hétfőn az RBB rádió. 

A berlin-brandenburgi közszolgálati rádió nem tartja kizártnak, hogy a december 18-án 45 esztendős amerikai filmcsillag csak karácsonyra repül vissza Amerikába. A berlini sajtó figyelmének kereszttüzében álló Brad Pitt kedvese, Angelina Jolie is egyre otthonosabban mozog már Németországban. A 33 éves művésznő a hűvös, esős novemberi klíma ellenére imádja Berlint és meglepte, hogy mennyire gyermekszerető a város. 

A három saját és három örökbefogadott gyerekét nevelő pár a német főváros wannsee-i zöldövezetében lakik, aamíg a Tarantino film kelet-németországi felvételei tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.