Csúf lett! Hová tűnt a szexi sztár?

Sokkoló képek- Mit tettek Brad Pittel?

Brad Pittnek újfent alkalma nyílik megcsillogtatni szakmai tehetségét - szépségével ugyanis egészen biztosan nem fog hódítani legújabb filmjében. Amint közeleg Brad Pitt új filmje, a Benjamin Button különös esetének bemutatója, egyre több kép szivárog ki a nem mindennapi moziból.

A The Curious Case Of Benjamin Button plakátjai képgaléria

2008.11.27 19:00ma.hu
Rémisztően fest a filmben!

A fotókon Brad Pitt sokkolóan néz ki - de szó sincs arról, hogy korunk férfibálványa veszített volna sármjából, csupán technikai trükkökről lehet beszélni, amelyek segítségével Pittet töpörödött öregemberré "plasztikázták" át. 

Angelina Jolie párja ugyanis a filmben egy olyan férfit alakít, aki 80 évesen születik meg, egyre fiatalodik, majd feltételezhetően magzatként tűnik el a föld színéről. A nem egyszerű életű amerikai író, F. Scott Fitzgerald novellája alapján készült mozi létrejöttében természetesen kulcsszerep jutott mind a számítógépes technikának, mind pedig sminkeseknek, akik egytől-egyig kiváló munkát végeztek: sikerült elérniük, hogy napjaink számtalanszor szexszimbólumnak kikiáltott színésze kifejezetten rémisztően fest a filmben.

Mindehhez természetesen kell egy Brad Pitt is, aki várhatóan nagyot alakít majd a szokatlan filmben, ahogyan ezt azok a sztárok szokták, akik végre kiélvezhetik magukat egy-egy kihívást jelentő karakter megformálásában 

Bő egy hónap múlva már tudni fogjuk, hogy valóban az idei díjszezon legnagyobb dobásává válik-e David Fincher The Curious Case Of Benjamin Button-ja a tataként születő, majd visszafiatalodó Brad Pitt-tel.

A vizuális kényeztetéssel is felérő előzetes után az amerikai mozikban végre feltűntek a film első promóciós plakátjai is. Érdekes módon a poszter esetében egyszerű megközelítést választottak; közeli portréképek a két főszereplőről, melyeken az időmúlás központi témájára csak annyi utal, hogy Brad Pitt, azaz Benjamin Button képén a cím és a szöveg visszafelé olvasható. 

Napvilágot látott már egy olyan verzió is, amelyen Pitt és Blanchett egyszerre láthatók!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.