Kibújt belőle - a régi Angelina a valódi?

Brutális! Jolie késsel támadt Brad Pittre!

A sztár eddig elfojtott énje tört felszínre, amikor összeszólalkozott gyermekei apjával Úgy tűnik, az egykori kedvesnek, Billy Bob Thorntonnak is lehet némi igazsága, ha nem is teljes, amikor nyáron a következőket mondta Angelina Jolie-ról: előbb-utóbb megunja a nagycsaládos szerepet!

Dögös és szexi képek a mostanság visszafogott Angelináról! képgaléria

2008.12.02 14:00ma.hu
Vad Angelina- előtört belőle a kisördög!

Thornton és Jolie igencsak eseménydús éveket töltöttek együtt, ők voltak Hollywood ügyeletes vadócai. Szinte mindennap beszámoltak a lapok valamilyen különcségükről - ezek a kicsapongások Brad Pitt oldalán nullára redukálódtak. 

Talán valóban vannak még Jolie-ban kiéletlen vágyak és dühök a jótékonykodás és örökbefogadás humánus cselekedetei mögött mélyen elásva, mert a hírek szerint a minap újra előtört belőle a kisördög - cirkuszi késdobáló formájában. 

Történt ugyanis, hogy a "régi Angelina" úgy gondolta, nem hagyja magát, ha vitára kerül sor. A vita pedig jött, szívszerelmével, Braddel balhézott össze, a veszekedés során pedig előkerültek Angie kedvencei, a kések is. Minderről a sztárpár egyik alkalmazottja tájékoztatta a Star magazint.
 
- "Az volt a baja, hogy Brad túl sok pénzt költött valamire, ráadásul órákig magára hagyta őt a gyerekekkel. Ezen összeszólalkoztak, és Angelina annyira felhúzta magát, hogy késeket dobált Brad felé. "

- "Nem akarta bántani, csak így eresztette ki a gőzt" - mesélte az alkalmazott a magazinnak. 

A színésznő már 11 éves kora óta szerelmes a késekbe, így nem meglepő, hogy indulatait kedvenc háztartási eszközei segítségével vezeti le. Korábban még azt is elmesélte, hogy adoptált fiát, Maddoxot is a kések és a fegyverek szeretetére tanítja. 

- "Maddoxszal mindig elmegyünk a kedvenc késszaküzletembe, otthon pedig szamurájokról és becsületről beszélgetünk. Szerintem nagyon szép dolog védelmezni valakit" - magyarázta Jolie, amikor napvilágra került, hogy kisfia tőrt kapott tőle a szülinapjára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.