Brad Pitt kedvesének arca a legszebb arc a Földön?

Képek- Clint Eastwood: Angelina Jolie túl szép!

A 78 éves Clint Eastwood Jolie új filmje, a Changeling rendezője. A veterán filmes szerint Angelina művészi tehetsége sokak számára észrevétlen marad "gyönyörű arca" miatt, amely szerinte "a legszebb arc a Földön". - írja a justjared.com

Clint Eastwood odavan Angelina Jolie-ért! képgaléria

2008.10.30 14:40ma.hu
Kölcsönös tisztelet!

Angelina Jolie nemcsak a közönségnek, hanem Clint Eastwoodnak is hatalmas meglepetést okozott hétfőn este. Angelina Jolie volt a Film Festival Award Gala elnevezésű díjátadó ünnepség meglepetésvendége. Azonban nemcsak a színésznő személyes jelenléte számított valódi meglepetésnek, hanem az is, hogy az Év Rendezője díjat Clint Eastwoodnak nyújthatta át. 

Eastwood és Angelina hihetetlenül tisztelik egymást, ugyanis mindketten istenítették a másikat. Angelina például azt mondta, Clint olyan ikonikus figura a filmiparban, aki még szimpatikusabb, mint amilyennek képzelné az ember. 

"Minden nagyszerű rendezőnek ilyennek kellene lennie!" - hangsúlyozta a színésznő. 

A 78 éves rendező pedig így jellemezte a közös munkát Brad Pitt kedvesével: 

"Hatalmas kiváltság olyasvalakivel együtt dolgozni, mint ő, mert minden nap láthatod ezt a csodálatos szépséget." - mondta, majd hozzátette: "Ráadásul rendkívül tehetséges színésznő!".

Angelina a Changeling-ben!

Clint Eastwood szerint Angelina Jolie színészi kibontakozását akadályozza, hogy túl szépnek született.
 
"Az emberek gyakran nem tudnak elvonatkoztatni ettől és nem látják a tehetségét" - mondta Clint Eastwood.

- " Ott van az összes magazin címlapján, ezért szem elől téveszteni, hogy milyen bámulatos színésznő rejtőzik e mögött".

 A színész Meryl Streephez hasonlította a színésznőt. 

"A színészek tudják, hogy nálam nem fognak két órán át próbálni, hogy aztán 25 próbafelvételt csináljunk, amíg végre belejönnek a szerepbe. Ezért egy zsáknyi trükkel állnak elő" - mondta Clint Eastwood. 

"Angelina ebből a szempontból pont olyan, mint Meryl Streep" - folytatta a dícsértet a színész-rendező. 

Az 1928-ban játszódó film másik főszereplője John Malkovich. A Jolie által megszemélyesített nő fiát elrabolják, majd kilenc havi eredménytelen keresés után felbukkan egy magát kilencévesnek kiadó gyermek, aki az eltűntnek adja ki magát. 

A rendőrök és riporterek zaklatásától kábultan a nő hagyja, hogy maradjon, holott tudja, hogy ne ő a gyermeke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.