Meghatóan törődtek a gyerekekkel a sztárok!

Képek! Angelina Jolie és Brad Pitt újabb intim pillanatai!

A család New Orleansban, Louisiana-ban töltött el egy csütörtököt a múlt héten, két idősebb gyeremekükkel, a 7 éves Maddox-szal és az 5 éves Pax-szal.

Angelina és Brad egymást átölelve, boldogan! képgaléria

2008.10.08 17:00ma.hu
El sem ereszették egymást!

Angelina meghatóan törődött a kisebbik gyerekkel, mert szemmel láthatóan is álmosnak tűnt a kis Pax. A
 
W Magazin fotóin a család békésnek és boldognak tűnik. Angelina és Brad el sem engedték egymás, a férfi végig átölelte a feleségét, és vigyázott rá!

A hírek szerint a csinos sztár mostanság nincs megelégedve élete párjával. Brad Pitt és Angelina hat gyermeket nevel együtt, de úgy tűnik, a kicsikről leginkább Jolie gondoskodik. 

Brad Pitt a napokban is forgatott, méghozzá Németországban. A népes família erre az időre ki is bérelt a közelben egy házat, hogy ne legyenek soká távol a családfőtől. 

Angelina Jolie azonban így sem elégedett párja teljesítményével. 

Ez az elégedetlenség a róluk készült legfrissebb fotókon egyáltalán nem látszanak, sőt! Boldog párnak és zülőknek tűnnek, akik mosolyogva és ölelkezve beszélgettek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.