Érdekes ruhában mutatkozott Jolie...

Képek: Angelina úgy festett, mint az Adams család úrnője

Angelina Jolie már sokkal jobban érzi magát, nem tűnik depressziósnak - Legalábbis ezt bizonyítják azok a fotók, melyek a napokban láttak napvilágot a sztárról és csemetéiről. A színésznőt most másért kritizálták meg...

Séta New Orleans-ban: Angelina Jolie és csemetéi képgaléria

2008.10.09 12:02ma.hu

Rövid New Orleans-i látogatásuk alkalmával kapták lencsevégre Angelina Jolie-t és gyermekeit a lesifotósok.

A népes sztárfamília Brad Pitt-et nélkülözve indult sétára a város békésebb részében.

Úgy tűnik, a párossal minden rendben...

Angie a hat közül csupán három csemetéjével ruccant ki, Pax-szal, Zaharával és Shiloh-val, igaz utóbbit végig karon kellett cipelnie.

Jolie és Pitt első vér szerinti gyermeke is szépen cseperedik a képek tanúsága szerint, sőt, Shiloh egyre jobban hasonlít az édesapjára...

Angelina pedig úgy tűnik, kezd túllenni depresszióján: mosolyogva vezetgette a kicsiket, és szemmel láthatóan jól érezte magát.

Az már jó kérdés, hogy miért éppen egy ilyen feltűnő, hosszú fekete ruhát viselt, amiben közlekedni sem lehet túl egyszerű, különösen három gyermek után szaladgálva.

A külföldi bulvársajtó nem is hagyta szó nélkül a dolgot: megkritizálták Jolie-t, elejtve, hogy úgy festett, mint Morticia a kissé morbid, Adams család című vígjátékban...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.