Fiatalkorában a sztár vagdosta magát!

Képek - Durva: Angelina Jolie kést vett a fiának ajándékba

Hamarosan bájos képek jelennek meg a W magazinban Angelina Jolie-ról - A művészi fotókat maga Brad Pitt készítette párjáról. Csakhogy Angelina más témákról is beszélt nem sokkal korábban a lapban. Igen meghökkentőekről is...

Angelina Jolie sosem látott pillanatai a W magazinban! képgaléria

2008.10.15 10:50ma.hu

Október 21-én jelenik meg az amerikai W magazin legújabb száma, melyben Brad Pitt saját készítésű fotói lesznek láthatóak kedveséről, gyermekeik anyjáról, Angelina Jolie-ról.

A sztár intim pillanatokat is megörökített a művészi fotókon. A szoptatást ízlésesen tálalta, de vicces jelenetekben is lekapta a színésznőt, ahogyan kétségkívül máskor nem láthatjuk.

Angelina és első fia, a kambodzsai Maddox

Jolie a W magazinnak nyilatkozva pár napja egy interjúban hosszasan mesélt a családjáról és saját fiatalkoráról.

Nem titkolta, hogy idősebb gyermekeivel mindent megbeszél, nincsenek tabutémák. Sőt, úgy tűnik, a gyermekek meg is kaphatnak mindent, amit a szülők ésszerűnek tartanak.

Angelina ugyanis elárulta: nemrég elvitte fiát, a hétéves Maddox-ot - akit elsőként fogadott egyébként örökbe - egy késes üzletbe, hogy vegyen magának egy vágóeszközt.

A kisfiú imád a szamurájokról beszélgetni, és ebben a színésznő is partner. A kés vásárlása afféle hagyomány a családjában, árulta el Angelina.

Őt az édesanyja 11 évesen vitte el egy boltba, hogy kést vásároljanak. Angelina abból sem csinált titkot a W magazinban, hogy tinilányként gyakran megvagdosta magát a késsel, valamiféle terápiás jelleggel. Jót tett a lelkének. Gyűjtötte is a vágószerszámokat.

Jolie az interjúban elmondta: Brad Pitt és ő nincsenek ellenére, hogy olyan eszközök legyenek a házukban, amellyel meg tudják védeni magukat.

Pisztolyuk is van otthon, árulta el a sztár, és hozzátette: ha valóban szükség lenne rá, használná is...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.