Mégis lesz álomlagzi?

Képek - Brad Pitt végre kimondta, amire Angelina várt!

Úgy tűnik, végre megvalósul az álomlagzi, amiről már évek óta pusmog a világsajtó - Brad Pitt feleségül venné Angelina Jolie-t!

Tovább bővül a család? - Bájos képek Jolie-Pitt-ékről! képgaléria

2008.12.04 14:00rtlbulvar.hu

Brad Pitt nem szokott nyilatkozni a magánéletéről, de ha mégis, akkor csak általános igazságokat és mindenki által ismert információkat szivárogtat ki népes famíliájáról.

Így kezdte Ann Curry show-jában is, ahol eleinte csak közhelyes okosságokat mesélt a műsorvezetőnek.

– Büszke vagyok a családomra. Ránézek a fiaimra és a lányaimra, és elönt a melegség. Mindegyikük olyan különleges, és együtt egy csodás mixet alkotnak – áradozott Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox és Vivienne papája.

Angelina és Brad eddig csak filmen házasodtak

Amikor aztán Ann a nősülési szándékaira terelte a szót, Brad meglepő módon nem hárította el a kérdést, hanem így válaszolt:

– Ha úgy érezzük majd, hogy a gyerekeinknek fontos a papír, akkor természetesen elveszem Angelinát. A magánéletemet azonban továbbra is megtartom magunknak – zárta a beszélgetést szűkszavúan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.