Ultimátumot kapott Pitt!

Képek - Hoppá: Angelina kidobatja Brad-del a cuccait!

Angelina Jolie köztudottan adakozó, jótékonykodó és segítőkész színésznő, így aztán nem csoda, ha nem tűr meg egy ezzel szöges ellentétben álló hóbortot a házban...

Jolie és Pitt a The Curious Case Of Benjamin Button premierjén Westwood-ban képgaléria

2008.12.09 11:28ma.hu

Noha úgy tűnik, a Jolie-Pitt páros kapcsolata határozottan tartós, vannak olyan dolgok, ami miatt áll a bál otthon!

Angelina Jolie,
aki sosem fukarkodott a segítőkészséggel és a pénzzel, ráadásul hatból három gyermekét szegény országokból fogadta örökbe, nem bírja elviselni, hogy párja, Brad Pitt egy igen költséges szenvedélynek hódol.

Jolie és egyik fia, Maddox - Azt rebesgetik, újra terhes

A szőke szívtipró ugyanis régiségeket gyűjt, természetesen bármennyi pénzt hajlandó kiadni egy-egy figyelemreméltó antik darabért - és meg is teszi.

A durva összegek még a szintén túlfizetett Angelina Jolie-nál is kivágták a biztosítékot - úgy döntött, leállítja a párját!

Elárulta, hogy persze, nem bánja a műpártolást, de túlzásnak tartja és semmiképp sem ildomosnak, hogy Pitt hihetetlen pénzeket szór el műtárgyakra, amikor a világ jó részén éheznek az emberek.

Angelina állítólag már elő is állt a farbával, amikor Brad nemrég egy újabb antik szépséggel tért haza. Megkérte, hogy sürgősen állítsa le magát a szenvedélyéről. Sőt, adja el a már meglevő darabokat is!

Nos, azt eddig sem titkolta Pitt, hogy imádja a párját, de hogy költséges hobbiját is feladja-e Angie kedvéért, egyelőre jó kérdés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.