Nyalánkságok az új videóban!

Justin Timberlake dögös csajjal nyomja

A héten bemutatták Ciara legújabb, Love Sex Magic című kislemezdalához készült videóját, melyben Justin Timberlake is szerepet kapott, méghozzá nem is akármilyet...

2009.03.25 18:55sonymusic.com

Love Sex Magic címmel mutatták be a héten bemutatták Ciara legújabb, kislemezdalához készült videóját. Az alkotásban Justin Timberlake is szerepet kapott, méghozzá nem is akármilyet.

A forró hangulatú videót a VH1 és MTV zenecsatornák azonnal felvették a játszási listáikra, ráadásul jövő héten ez a videó lesz a VH1 "Hét videója", melynek köszönhetően 100 alkalommal lesz látható 7 nap alatt.

A 23 éves, atlantai R&B/hip-hop énekesnõ vadonatúj, Fantasy Ride című harmadik stúdióalbuma 2009. május 4-én lát napvilágot!

Ciara először 2004-es Goodies című albumával tűnt fel, mely Amerikában 3x platinalemez lett, és amelyen a "Goodies", a Missy Elliottal felvett "1,2 Step" és a Ludacris-szel felvett "Oh" slágerek szerepeltek.

2006-os The Evolution című platinalemezes albumán olyan slágerek szerepeltek, mint a 1 "Promise" és a "Like A Boy."

Az új lemezen Justin Timberlake mellett olyan top producerekkel és mûvészekkel dolgozott együtt, mint Tricky Stewart, Danja és T-Pain.

A videó itt megtekinthető!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.