Saját kollekcióval is rendelkezik!

Justin Timberlake nem fél bevállalni!

Manapság már nem csak a hölgyek öltözékét fürkészik kritikus szemek, de az urakét is. Közülük pedig Justin Timberlake találtatott a legjobban öltözöttnek a GQ szerint!

Tűsarkúban! Justin még ezt is bevállalta! képgaléria

2009.02.17 14:40mellesleg
Merész öltözék a koncerteken is!

A GQ Magazinba ő nyerte el a vezető pozíciót „A tíz legjobban öltözött amerikai férfi” listáján. A GQ különösen azt értékeli nagyra Justinban, hogy „ügyesen közelíti meg a trendeket”. 

Az egyébként saját kollekcióval is rendelkező énekes nem fél bevállalni a kalapokat, háromrészes öltönyöket, vékony nyakkendőket és a borostát se. 

Ennek köszönheti, hogy olyan szintén divatos nagyágyúkat előzhetett be, mint T.I., Kanye West vagy éppen Uma Thurman volt szerelme, Andre Balazs.  

Justin különben a szupermodellt,  Kate Mosst tartja korunk legnagyobb divatikonjának, szerinte a szupermodell bármit képes ütősen viselni. 

Bizonyára így van, ám a GQ most nem a hölgyeket, hanem az urakat rangsorolta, és ott Mr. Timberlake viszi a pálmát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.