Nem akarok örökké Mr. Sexi popsi lenni!

Justin Timberlake megelégelte a feneke iránti rajongást!

Justin Timberlake szeret stílusos lenni, de nem akarja hogy divatikonként beszéljenek róla! A 27 éves énekes a legújabb Fashion Rocks magazin címlapján szerepel, és azt nyilatkozta, hogy ő sosem próbált meg trendi lenni.

2008.07.30 15:00ma.hu
Justin a Fashion Rocks magazin címlapján

„ Sosem lépek ki azzal a gondolattal a házamból, vajon trendin nézek –e ki? Nem szoktam azon gondolkodni, hogy tetszik –e az embereknek az, ahogy fel vagyok öltözve” – nyilatkozta Justin a magazinnak.
 
A szexi fenekéről elhíresült Justin kijelentette, hogy nem akarja örökké magán viselni a Mr. Szexi Popsi nevet, inkább zenéjére figyeljenek oda az emberek, és ne a fenekére és a ruháira!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.