Justin nem bír magával...

Szorítja a gatya: új nővel gyűri a lepedőt Justin Timberlake!

Úgy tűnik, hogy Justin Timberlake nem bírja sokáig a póráz szorítását, új hölgy jelent meg az oldalán.

2008.01.09 17:00netbulvar.hu

Justin Timberlake kapcsolatról-kapcsoltra rövidebb ideig viseli el, hogy valaki tudni akarja, merre jár. Britney-vel öt, Cameron Diazzal három évet volt együtt. A jelek szerint Jessica Biel-lel nem húzza még egy esztendőig sem.

Nemrég ugyanis egy színésznővel, Amanda Seyfried-del italozgatott egy menő bárban. Aztán gyorsan ráuntak, hogy nemcsak ketten szívják a hely levegőjét, ezért távoztak. A fiatalok az Alpha Dog forgatásán találkoztak, ahol nem volt nehéz JT-be habarodni, hisz végig maximum egy atlétát viselt.

Persze nem biztos, hogy a Bajos csajok szereplője máris az új hivatalos Timberlake kiegészítő a vörös szőnyegen, mert Jessica még nem panaszkodott egyik címlapon sem. Az Illuzionista sztárja és az aranytorkú macsó tavaly februárban melegedtek össze, ám néhányszor már felütötte a fejét a probléma gonosz szörnye.

Először az énekes hazazavarta kedvesét a turnéjáról, mert már unta, hogy egyfolytában vele van. Aztán a nyáron azért nem tudtak összeköltözni, mert Jess maradni akart Los Angelesben a tenger miatt, Justinnak viszont a biznisz érdekében New Yorkban kell tengetnie napjait.

A hölgyek szórakoztatása mellett a munka is leköti majd rendesen idén. Hisz több albumon közreműködik producerként vagy énekesként. Többek közt Madonna, Robbie Williams, Nicole Scherzinger, Jamie Foxx és Timbaland új lemezén engedi ki a hangját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.