Spears kisasszony nagyszabású terveket dédelget!

Britney Timberlake-et akarja!

Britney Spears nagyszabású terveket dédelget. Volt kedvese, Justin Timberlake is köztük van. Britney utoljára 2004-ben indult nagyszabású koncertkörútra, melynek keretében Budapesten is fellépett.

2008.12.09 18:10mellesleg
Justin vajon kötélnek áll?

Ám csakis és kizárólag szakmai szempontból. Az énekesnő a pletykák szerint felkérte egykori szerelmét, hogy legyen a sztárvendége márciusban induló turnéján.

Justinon
kívül az újra tündöklő pophercegnő állítólag Pharrell Williamst, Madonnát és Sir Elton Johnt is hasonló kéréssel környékezte meg. 

A Circus albumot kísérő turné az USA és Kanada után júniusban kezdődik Európában, a Wikipedián található adatok szerint Britney Londonban lép fel, nyolc alkalommal az O2 arénában

Nem csoda, hogy ekkora tervei vannak az énekesnőnek…hiszen megállíthatatlanul tör előre! A 26 éves énekesnő megannyi viszontagságos hónap után ismét a rivaldafényben áll és egyre több díjat kap! 

A szőke popsztár albuma december 2-án, a 27. születésnapján kerül a boltokba, ám Britney addig is szépen gyűjtögeti az elismeréseket. Tavalyi csúfos lebőgése az MTV gálán már a múlté - Spears a 25-ik MTV Video Music Awards-on megkapta az év videója díjat a Piece of me klipjéért, a legjobb popvideónak- és a legjobb női előadónak járó elismerést is hazavihette. 

Nemrég ismét a nívós Rolling Stone magazin címlapján szerepelt, amelyre már hosszú ideje nem került sor.
 
A szőke sztár a napokban a németországi Offenburgban megrendezett, 2008-as Bambi Awards gálán mutatta meg, mit is tud a megújult Britney - nem is eredménytelenül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.