Megszólalt az énekesnő exe

Federline: A srácok mindig jobban érdekeltek, mint Britney

Sosem hallhattuk még a viszontagságos időszakot átélt Britney Spears exférjének véleményét széthullott házasságukról - Kevin Federline most végre megszólalt.

Britney most - Újra sikerben fürdik a pophercegnő képgaléria

2008.12.05 11:00ma.hu

Botrányos, két évvel ezelőtti válásuk óta nem beszélt a kettejük közt zajló dolgokról Britney Spears egykori férje, Kevin Federline.

Kép a múltból: Kevin és Britney, még boldogan

Úgy tűnik, most megtört a jég - S persze az sem elhanyagolandó tényező, hogy Kevinnek szép pénzt ígértek a People-nek adott nyilatkozatért...

Kevin Federline beszélt arról: nehéz meghozni a döntést, hogy az ember házasodjon. A gyermekvállalást is nagyon megfontolandónak tartja, de úgy véli, őt is nagyon megváltoztatta, amikor megszülettek fiai.

Britney egykori táncosa a People-nek elárulta: valahogy mindig jobban foglalkoztatta az, mi van a gyermekeivel, mint hogy mi történik a feleségével...

Óvatosan fogalmazott: "Nem állítanám, hogy keresztülnéztem Britney-n - mondta -, de jobban érdekeltek a fiaink. Nem működött olajozottan a házasságunk. Én próbáltam megoldásokat szolgáltatni neki, de Britney nem hallgatott meg. Sőt, egy idő után szóba sem állt velem. A válópert a tudtom nélkül adta be" - mesélte Federline.

Britney újra sikeres - fergeteges koncerteket ad

Az énekesnő egykori párja hozzátette: amit leginkább nehezen bírt ki, az Britney "tombolós" korszaka volt. Amikor a volt neje depressziós lett - abból is a legkeményebb kínozta -, igazán aggódott miatta.

"Az, hogy elváltunk és már nem szerelemmel szeretem, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is szeretem!" - jelentette ki a zenész.

Kevin Federline, aki jelenleg is két fiuk, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát birtokolja, közölte: számára nagyon fontos, hogy Britney is visszataláljon önmagához, csinálja azt, amit szeret, meglelje a boldogságát.

Ami a karriert illeti, a pophercegnő valóban jó úton halad - hiszen most jelent meg vadonatúj lemeze, és a slágerlistákon is szépen halad előre -, ám hogy családi élete hogyan rendeződik, az egyelőre kérdéses.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.