Nagyon magányos a sikeres pophercegnő!

Képek - Megrázó: Britney új társat szeretne és lakatlan szigeten akar élni!

Megdöbbentő - Míg a visszatért popsztár sikere töretlen, Britney Spears úgy érzi, magánélete romokban hever. Könnyek közt nyilatkozott a zenetévé dokumentuműsorában...

Siker: Britney fergeteges fellépése a 2008-as Bambi Awards-on! képgaléria

2008.12.03 10:33ma.hu - Fotó: MTV

Szeretnék a jövő évben újra férjhez menni, és több gyermeket szülni - bukott ki Britney Spears-ből, aki For The Record című, televíziós dokumentumfilmjében vallott könnyek közt érzéseiről az MTV-n.

A sokat megélt énekesnő, akinek a minap jelent meg vadonatúj albuma és a slágerlistára is sikerrel visszakapaszkodott, nagyon magányosnak tűnik.

Tavaly év elején - elsősorban labilis idegállapota miatt - elveszítette a felügyeleti jogot két kisfia, a hároméves Sean Preston és két esztendős Jayden James felett, a kicsik apjuknál, Kevin Federline-nál nevelkednek.

Britney azt mondta: vágya egy lakatlan szigetre költözni álmai férfijával és két gyermekével! A popdíva nem tagadta, hogy sikerei ellenére most is szomorúnak és magányosnak érzi magát.

Az MTV vasárnap este sugárzott dokumentumfilmjében kiöntötte a szívét. Elmesélte, hogy a Womanizer című dalához készült klipforgatása közben azt mondta barátainak, a karjára fogja rajzoltatni álmai férfiját. "Jövő évben férjhez fogok menni és lesz még gyermekem! Figyeljétek meg!" - mondta.

Britney elárulta, hogy ha ő szerelmes, akkor nem tud betelni az érzéssel, és mindenét odaadná annak, akit szeret. Azért akar egy lakatlan szigetre költözni, hogy senki se férhessen hozzá és a szeretteihez. Hagyják őket boldogan élni...

"A világ legjobb dolga az igaz szerelem. Ha valaki megadná nekem ezt az érzést, nem is kéne más." - vallotta könnyes szemmel a pophercegnő.

Az énekesnő elmondta, hogy egy önéletrajzi könyvet készül írni, amelyben mindenről beszámol majd.

Britney bevallotta, úgy érzi, már nem az a "belevaló, dögös lány", aki régen volt. A filmen beszélt arról, mennyire megviseli, hogy az emberek általában meghallgatják, de nem értik meg őt, vagy azt hallják ki a mondandójából, amit akarnak.

Elárulta, szörnyen rosszul esett neki, hogy volt férjével való válása után az emberek arról pletykáltak, hogy drogozott, mindenféle mende-monda látott napvilágot arról, hogyan bánik a fiaival és ma már úgy érzi, egyszerűen haza kellett volna mennie Louisiana-ba, amikor érezte, hogy összeomlik.

Emlékezetes hajleborotválásáról annyit mondott: számára az az eset a szabadságvágy valamiféle megnyilvánulása volt. Mások azonban bolondnak nézték. Britney elmondta, csupán azért él New York-ban, mert a gyermekeivel csak itt találkozhat.

Törékenysége miatt sokat szenvedett Britney, akinek filmjében most megjelent lemeze is szóba kerül, s az ismét vele együtt fellépő Madonna is megszólal az énekesnőről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.