Egyhangúnak érzi életét az énekesnő!

Képek - Britney: Öreg vagyok és unalmas

Csinosnak és energikusnak tűnik Britney Spears a Rolling Stone címlapján, melyre hosszú ideje először került fel újra - Az énekesnő azonban megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott a belső oldalakon arról, hogyan is érzi magát valójában...

Izgató: Britney új videoklipjében meztelenül szaunázik képgaléria

2008.11.27 10:05ma.hu

Jövő héten jelenik meg Circus című, vadonatúj albuma, mellyel a 26 éves, viszontagságos hónapokat maga mögött tudó Britney Spears nagy eséllyel újra uralhatja a slágerlistát.

Azt hinnénk, az énekesnő, aki egy összeroppanáson, több pszichiátria kezelésen és egy stresszes gyermekelhelyezési peren van túl, most joggal büszke magára és mesés visszatérésére.

Élete kezd ismét egyenesbe jönni, Britney azonban megdöbbentő dolgokat árult el a Rolling Stone magazinban...

Az egykori tinisztár - gyerekként önállóbb lehetett?

"Egy öreg embernek érzem magam - vallotta be az interjúban. - Valóban! Minden este fél tíz körül ágyba bújok, nem járok sehová....mint egy vén szatyor."

Igaz, ami igaz: a lousiana-i születésű Britney 2007-ben még a hollywood-i partik elmaradhatatlan arca volt. Kisgyermekes anyukaként nem állt a helyzet magaslatán, állandóan bulizott, próbált túllenni a férjével való szakításon.

Spicces, bugyi- és mellvillantós képeivel tele voltak a bulvárlapok... Majd egy napon teljesen összeroppant - elrohant a fodrászához, és saját kezével tarkopaszra nyírta magát.

Ezt ezt követő kórházi kezelés után a legkülönfélébb - köztük rózsaszín - parókával tűnt fel újra a nyilvánosság előtt, és brit akcentust utánzott...Az év elején kétszer is kezelték a pszichiátrián.

Februárban a kaliforniai bíróság az édesapját, Jamie Spears-t nevezte ki hivatalos gyámjának és ő rendelkezhet Britney vagyona felett is.

A popsztár élete lassan rendeződni látszott - visszatalált két kisfiához is, akiket az apjuknál, Kevin Federline-nál helyezett el a bíróság.

Édesapja felügyeli Britney minden lépését...

Britney új dala, a Womanizer (a Circus album első slágere) a Billboard listáján a legjobb 100 közé került már októberben. A lemez egyébként az énekesnő 27. születésnapjára fog megjelenni, december 2-án.

A sztár a Rolling Stone-nak beszélt a családi életéről is. Apja gyámsága nem könnyíti meg Britney napjait, és az sem, hogy Jamie Spears állítólag "vigyázó szemeket" is küld a lánya után...

Ugyanakkor lelkesen mesélt két kisfiáról az énekesnő. Ma már hetente háromszor is láthatja a három esztendős Sean Preston-t és a kétéves Jayden James-t, akiknek szeretne nagyon jó anyukája lenni.

"Fel akarom nevelni a gyermekeimet, és megosztani velük mindent csodálatos pillanatot" -
árulta el a popcsillag. Britney-t elmúlt hónapjairól a lap nem kérdezhette - kifejezetten meg volt tiltva ez a téma...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.