A pophercegnő egy angyalian ártatlan szőkeség?

Vadiúj képek- Britneyt jól megdolgozták!

A cirkuszi öltözékben látható Britney Spearsről kikerültek a nyilvánosság elé legújabb albumának fotói! Az énekesnő hatodik stúdióalbumához, a Circushoz készült promóciós felvételen drámai átalakuláson ment keresztül!

Íme Britney angyali arca- régen és ma! képgaléria

2008.11.13 15:00ma.hu
A döbbenetes változás!Fotó: Sony/BMG

Britney az album borítóján egy tündérmesébe illő formát villant, Farrah Fawcett stílusban aláhulló szőke hullámokkal. A valóságban képtelenség ilyen jól kinézni, még akkor is, ha az énekesnő már sikeresen összekapta magát évekig tartó mélyrepülése után. 

A Circus Britney Spears amerikai énekesnő nyolcadik albuma és hatodik stúdióalbuma. Az albumot hivatalosan 2008. Szeptember 15 -én erősítették meg, világszerte 2008. December 2 -án jelenik majd meg. 

Ez a dátum Britney Spears 27. születésnapjára esik. Az első kislemez a "Womanizer" című dal lesz és Szeptember 26 -án látott napvilágot

Az albumok fotóin az énekesnő angyalian ártatlan pofácskát vág, bár a Photoshop továbbra is uralja a szituációt! Valószínűleg a munkálatok tényleg jó ütemben haladnak, mivel már a tracklista is napvilágot látott. 

Íme: Britney Spears - Circus 
1. Womanizer 
2. Circus 
3. Out From Under
 4. Kill The Lights 
5. Shattered Glass 
6. If U Seek Amy 
7. Unusual You 
8. Blur 
9. Mmm Papi 
10. Mannequin 
11. Lace and Leather 
12. My Baby

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.