Vajon kik a legcsúfabb sztárok?

Amy Winehouse-t egyenesen Britney Spears követi a felmérés alapján rondaságban...

A német FHM férfimagazin megszavaztatta, kit tartanak a férfiak a legkevésbé vonzó és szexis híres nőnek. A részt vevő férfiak állítólag élvezték, hogy ezúttal rémségeket kell megnevezniük.

Nézze meg! Ön szerint is ők a legcsúnyábbak? képgaléria

2008.11.03 18:30ma.hu
Amy lett a legcsúnyább sztár...

A listán Amy Winehouse lett az első, ez nem meglepő! Sajnos a különleges hangú énekesnő nem sok szépet mutatott meg magából az elmúlt években. A drog és az alkohol tömkretette külsejét, amit a férfiak nem díjaznak...jelen esetben szinte várható volt, hogy ő legyen a dobogó első fokán! 

Britney Spears a második helyre került, hiszen botrányai és önrombolása miatt egy időben elég kövér, és ráadásul kopasz volt! Bár azóta lefogyott és szőke hajkoronáját is visszanyerte...mégsem lopta be magát a férfiak szívbe újra! 

Az énekesnő most ugyanis remek formában van, és új kislemeze, a Womanizer állítólag óriási durranás!

Ezek szerint Lindsay sem jön be a pasiknak!

Lindsay Lohan lett a harmadik legrondább sztár, a német férfiaknak valami miatt nem jön be a nagymellű, szőke sztár… 

Az ötödik helyen a legújabban fiús külsejű, nagyon vékony alkatú Victoria Beckham áll, aki régebben sokkal népszerűbb volt a szexis Spice Girls-ös külsejével. 

Paris Hilton a hetedik, Sarah Jessica Parker pedig a nyolcadik legrondább sztárhölgy a német FHM olvasói szerint…elég érdekes eredmények születtek, érdemes lenne elgondolkodni a hölgyeknek, vajon mit csinálnak rosszul?
 
A top 10 legkevésbé vonzó híresség: 
1. Amy Winehouse 
2. Britney Spears 
3. Lindsay Lohan 
4. Anne Will 
5. Victoria Beckham 
6. Hillary Clinton
7. Paris Hilton 
8. Sarah Jessica Parker 
9. Tine Wittler 
10. Andrea Ypsilanti

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.