A színésznő harca a popójával

Képek: Kate Beckinsale feneke csúnya és nagy?!

Kate Beckinsale, aki szerényen az ágyban felülmúlhatatlannak véli önmagát, most szokatlanul elégedetlen a külsejével - a hátsóját túlságosan nagynak találja!

Csúnya és nagy Kate Beckinsale feneke?! képgaléria

2008.06.16 14:06ma.hu

Csaknem sírásra görbült Kate Beckinsale szája, amikor meglátta magát legutóbbi filmje, a Whiteout jeleneteiben. A színésznőnek ugyanis egyáltalán nem tetszett a hátsója!

Még azt is elérte a film készítőinél, hogy megváltoztassák az eredeti terveket,  mert valósággal önkívületbe került, amikor pucér fenekét nézegette a képkockákon, amint a zuhanyzóban frissíti fel magát. Fenékdublőrt kért!

Önkritikája valószínűleg nemcsak nálunk csapta ki a biztosítékot, hanem kollégáinál is, akik nem értették, honnan ez a nagy elkeseredés.

Különösen, amikor kiderült, hogy a kényes színésznő popó-dublőréért napi 2000 dollárt kell kiperkálni - adta hírül a Daily Mail.

Egy bennfentes, aki a Whiteout forgatásán is jelen volt, a lapnak elmondta: el sem hinnénk, mennyire ferde önképe van Kate-nek.

"Állandóan kövérnek látja magát, és azon agyal, hogyan vegyék fel a jelenetet úgy, hogy állítólagos súlyfeleslege ne legyen szembetűnő!"

Talán nem is csoda, hogy hisztériázni kezdett, hiszen a zuhanyzós jelenet éppen meztelen hátsó felét és lábait helyezi előtérbe. Hiába mondta neki mindenki, hogy remekül mutat a feneke, nincs vele semmi baj.

Ez igencsak meglepő mindenesetre annak fényében, hogy Miss Beckinsale egyébként el van ragadtatva magától.

A csinos színésznő például nem rejti véka alá, hogy szexmániás, és még intim hálószobatitkait sem hallgatja el, ha a magazinok erről kérdezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.