A színésznő szívesen mutogatja...

A vaginája Kate Beckinsale büszkesége! - Buja képek a sztárról!

Kate Beckinsale szívesen járna kézen, hogy mindenki láthassa legszebb rés(z)ét - A színésznő szerint kedvenc testrészének nincs szüksége edzésekre, már így is tökéletes, ez pedig nem más, mint a vaginája...

Kate Beckinsale pózol - erotikus és kihívó... képgaléria

2008.03.03 10:10netbulvar.hu

Onnan lehet felismerni a Brit-szigetekről származókat Hollywood-ban, hogy képtelenek befogni a szájukat. Mindenről elmondják a véleményüket, és cseppet sem köntörfalaznak.

Nemrég Kate Beckinsale-t faggatták arról, hogy mit gondol magáról, és hogyan tartja formában a testét. A színésznő erre azt felelte, hogy a kedvenc testrészének nincs szüksége edzésekre, már így is tökéletes, ez pedig nem más, mint a vaginája.

Kate imádja bugyija tartalmát, néha még beszél is hozzá. Sőt, férjével a Fáraó Sírja becenéven emlegetik otthon. Csupán egy baj van vele, a vörös szőnyegen nem rakhatja ki, hogy mindenki megcsodálhassa legjobb részét.

A hatalmas büszkeség ellenére, nem sokan jutottak még el a sírkamra bejáratához. A szépség állítja, hogy mindössze három barátjával feküdt le, mielőtt hozzáment ex-urához. A válás óta is csak egyetlen szerencsés, Len Wiseman, a jelenlegi férje jutott el a legszentebb tájra. Kate intim részeiről ódákat zengenek azok is, akik a vásznon kerültek közel hozzájuk.

Scott Speedman
szerint annyira hibátlan az Underworld sztárjának teste, hogy csak komoly koncentráció árán sikerült a szerepében maradnia, amikor az ágyban fetrengtek. A Ködös Albion lakói valahogy otthon felejtik komplexusaikat, amikor Amerikába költöznek. Keira Knightley például szinte az összes filmjében ledobálja magáról a textilt.

Colin Farrell pedig egy interjú közben felajánlotta a riporternek, hogy markolja meg férfiasságát, ha nem hiszi el a méreteiről szóló pletykákat. A Spice Girls üdvöskéje, Mel B. szintén hasonló módon akarta bizonyítani mellei szilikonmentességét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.