Most már kislányaik is jóban vannak

Mel B elküldte a p...ba Geri Halliwellt

A Spice Girls volt a kilencvenes évek legsikeresebb együttese, és visszatérésük, turnéjuk még jobban megerősítette a lányok közti kapcsolatot, amelyből barátságok is születtek.

2008.02.13 15:25ma.hu

Mel B nemrégiben ezt nyilatkozta: " Ha Geri manapság idétlenül táncol vagy mozog a színpadon, egyszerűen megmondom neki, minden külön csúnya megjegyzés nélkül. Régen csak elküldtem ilyenkor egyszerűen a p...ba, vagy mondtam valami más durvát neki. Mostanra szinte nővérek lettünk, egyáltalában nem bántjuk egymást. Szerintem fantasztikusan jól néz ki, remek csaj, és nagyon jóba lettünk." 

" Mindenki tudja, hogy Geri Halliwell és én valaha rengeteget veszekedtünk. De eltelt egy csomó idő és ez a mostani visszatérés sok mindent megváltoztatott bennünk is. Nagyon jóban vagyunk most, bámulatos, hogy a lányaink, Angel és Bluebell ugyanúgy szeretik egymást, mint mi." 

A kétgyermekes Mel, miután sikerrel szerepelt az US TV "Tánc a sztárokkal" című műsorában, ezt nyilatkozta a Grazia Magazinnak: " Mindenkinek meg akartam mutatni a showban, mire vagyok képes. Elmondtam Gerinek, mire készülök, és ő mellém állt, támogatott és azt mondta, menjek, és hengereljek le mindenkit!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.