Összeállt a két húsos fazék

Elvette új szerelmét Eddie Murphy - Mit szól ehhez Mel B.?

Méltón megünnepelte az új évet Eddie Murphy - A humorkirály esküvővel indította az esztendőt, feleségül vette új szerelmét, a producer Tracey Edmonds-ot.

2008.01.03 09:15ma.hu

 

A páros egy magánszigeten Bora-Bora közelében mondta ki a boldogító igent kedden, szűk családi és baráti körben - árulták el az ismerősök a People magazinnak.

Eddie Murphy és Tracey Edmonds tavaly kezdtek találkozgatni - Nem sokkal azután, hogy a színész szakított az ex-Spice Girl-el, Melanie Brown-nal, aki mellesleg terhes volt tőle. Mel B. kislánya azóta megszületett, de édesapja meg sem nézte.

Eddie Murphy ehelyett júliusban eljegyezte új kedvesét. A 46 éves sztárnak már van családja, öt gyermeket nevel korábbi feleségével, Nicole Mitchell-el - válásukat 2005-ben mondták ki.

Az újdonsült feleségnek, Tracey-nek szintén vannak már gyermekei, két fia korábbi, 13 évig tartó házasságából Kenneth "Babyface" Edmonds-szal. Az asszony az Edmonds Entertrainment Group feje, mely számos sikeres sorozatot legyártott - Murphy-nek tehát, aki szintén nem egy nagysikerű filmmel büszkélkedhet, nem kell aggódnia, hogy a párja a pénzéért ment hozzá...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.