Hazudozott a Spice Girls tag

Csak 3 numerája volt Murphyvel Mel B-nek

Mint most kiderült, a Spice Girls énekesnője, Mel B mindössze háromszor feküdt le Eddie Murphyvel, de ez persze bőven elég volt ahhoz, hogy terhes legyen a színésztől. Közös kislányukat még nem látta Eddie.

2008.01.28 09:19ma.hu

Elég gusztustalan az a pereskedés, amit Mel B. folytat Eddie Murphyvel, kislánya közösnek való elismerése okán. Természetesen EDdie szupergazdag, nem mindegy hát Melnek, hajlandó-e felvállalni kislánya apaságát. MIndenesetre a sztár még csak nem is látta a gyereket, nem kíváncsi rá. 

" - Mel azt mondta: nem okoz több bajt, ha Eddie megvesz neki egy 9 millió dolláros házat Malibuban, és 18 éven keresztül gondoskodik arról, hogy ne legyenek anyagi gondjai" - állítja egy közeli családi barát, aki szerint minden a pénzről szól ebben az állítólagos szerelmi viszonyban. 

Mel azt is állította, hogy együtt élt a sztárral, holott most kiderült, mindössze háromszor feküdtek le egymással. "Ez aztán nem volt egy szenvedélyes kapcsolat; csak háromszor feküdtek le egymással" - említette még az informátor, aki azt is elmondta, hogy Eddie azért sem hitte el a terhességet, mert Mel azt mondta neki, tablettát szed.

Mióta hivatalosan kiderült, hogy csakugyan Eddie Murphy a most kilenc hónapos Angel apja, meggyőződése, hogy Mel kizárólag azért esett tőle teherbe, hogy megfejje a következő 18 évben.

"Kétségbeesetten próbálta utánozni Victoria Beckhamet, és egy ugyanolyan híres sztárt fogni férjnek, mint amilyen David. Eddie élete legnagyobb hibáját követte el, amikor járni kezdett vele, és ezt élete végéig bánni is fogja" - tette még hozzá a bennfentes barát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.