Levetkőzött a Spice Girl

Mel B kidobta dudáit - jótékony célból...- Dögös képek!

Mindenét ledobta Mel B, a Spice Girls dögös bombázója - A csinos sztár ráadásul nem minden ok nélkül szabadult meg ruháitól. Meztelenül igyekszik felhívni a figyelmet az emberkereskedelem problémáira.

Mel B. sosem volt szégyenlős...- Pikáns képek! képgaléria

2008.03.03 10:00ma.hu - Fotó: drago99.com - celebritiestimes

Mindig is az egyik legdögösebb tag volt a fűszeres lányok között a kreol bőrű, dús keblű Melanie Brown, aki hosszú göndör sörényével csak fokozta erotikus kisugárzását...

Mel B, aki ma kétgyermekes anya, cseppet sem veszített bájából. Meg is mutatja őket, mégpedig nemes cél érdekében. Az énekesnőt a Helen Bamber Alapítvány kérte fel, hogy legyen támogatójuk az emberkereskedelem és szexrabszolgaság elleni harcban - a sztár ugyanis meztelen plakátjával erre az egyre súlyosbodó globális problémára hívja majd fel a figyelmet.

Mel B. és Stephen Belafonte

Mel B maga is aggódó édesanya: egy ötéves és egy pár hónapos kislánya van. A Spice Girls-szel nagy sikereket elért énekesnő magánélete azonban eddig nem alakult túl szerencsésen. Két lánya két különböző apától származik.

Mel B. nem sokkal a lányzenekar felbomlása előtt férjhez ment egy táncoshoz, Jimmy Gulzarhoz. Tőle született első gyermeke, de a frigy nem tartott sokáig. Miután eltűntek a fűszeres lányok, róla sem sokat lehetett hallani. Aztán tavaly bombaként robbant a hír: az énekesnő a híres komikussal, Eddie Murphy-vel jár! A sajtó már küszöbön álló esküvőjükről cikkezett, sőt, kiderült, hogy Mel B. ismét terhes. Ezúttal persze a színésztől.

Csakhogy Murphy-t nem hatotta meg különösebben a dolog - mégsem vette feleségül Melanie-t, sőt, véget vetett a kapcsolatnak. Az énekesnőre kemény hónapok vártak. Hiszen nemcsak egyedül várta második babáját, de a kislány születése után azért is küzdeni kellett, hogy Eddie Murphy végre elismerje: övé a gyermek.

Ám nemrég szerencsés fordulatot vett a sztár élete: rátalált a szerelem, és új párja, Stephen Belafonte a gyermekeit is örömmel elfogadja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.