A bikini telitalálat, a test annyira nem...

Képek: Tara Reid melle lóg és a hasa is csúnya!

Üdítő kis képsorozat látott napvilágot a csinos színésznőről, Tara Reidről, amint csíkos bikinijében pancsol a tengerparton - Valami azonban nem stimmel rajta!

Tara Reid bikiniben - Lehetne szebb látvány is... képgaléria

2008.05.15 11:00ma.hu

Szegény Tara Reid-re alaposan rájár a rúd - Hacsak egy kicsit változtatna magán, belefut egy olyan plasztikai sebészbe, akinek munkája hagy némi kívánnivalót maga után... Sajnos, ez meg is látszik Tarán.

Az egyébként nagyon szemrevaló, szőke sztár néhány évvel ezelőtt elhatározta, hogy szilikonmelleket csináltat magának, mert úgy vélte, keblei nem egyformák.

A műtét azonban nem a legjobban sikeredett: az eredményt látva sokan csúnyán meg is kritizálták a színésznőt! Mellei nemcsak hogy nem lettek sokkal formásabbak, de nagyobbak lettek, amit a sztár nem szeretett volna - az operáció hegei pedig meglátszottak...

Hátulról nem látszanak a hibák...

Szegény Tara Reid kiérdemelte a "legundorítóbb szilikonmellű színésznő" elnevezést is - el lehet képzelni elkeseredését, amikor a műtéttel éppen az ellenkező eredményre számított.

Később szomorúan mesélt megpróbáltatásairól az US Weekly magazinnak, és a félresikerült operáció miatti fájdalmairól is panaszkodott. Szerencsére, azóta korrigálták a hibákat, de valószínűleg mellei még mindig nem olyanok, amilyet eredetileg szeretett volna...

A bajt tetőzte, hogy ekkoriban Tara még zsírleszívást is csináltatott - ami szintén nem sikerült túl jól. Bőre ugyanis csúnya, hepe-hupás lett, hegek és zúzódások nyomai látszódnak rajta. Ráadásul, bikiniben esélye sincs őket eltakarni.

Arról nem tudni, vajon ezt a hibát is helyrehozatja-e Miss Reid - őszintén szólva nem lenne csoda, ha soha többé nem merne plasztikai sebészhez fordulni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.