A popdíva és a pophercegnő felfűtik a rajongókat!

Meglepő fordulat! Britney és Madonna újra együtt!

A rajongóknak nem kellett sokat várniuk a ritka páros produkciójára, a los angelesi Dodgers stadionban. Ahogy várható volt, Britney a Human Nature című dal egyik verzióját énekelte együtt Madonna-val.

Madonna és Britney dögös párost alkotnak! képgaléria

2008.11.11 17:30ma.hu
Újra együtt!

Ám senki sem számított arra, hogy a koncertnek már rögtön az elején, kezdésként hallhatják őket együtt dalolni. 

Britney lenyűgözte a tomboló közönséget, és Madonna mellett igazán elemében volt. A koncert egyébként is nagyon nagy sikernek örvend az immáron 50 éves Pop nagyasszonya a Sticky&Sweet turné keretében végigjárja a világot. 

Britney és Madonna már szerepelt együtt egy botrányos showban, akkor Christina Agulierat is bevonták és mindenki megdöbbenésére az élő díjátadó közvetítésének showján Madonna előbb Britneyt, majd Christinát csókolta szájon miután elénekelték a Like a virgin c. slágert. 

Arra mindneki emlékszik, hogy akkor mindenki tátott szájjal bámult rájuk és hónapokig téma volt a botrányos show.

A két énekesnő viszonya nem újkeletű, hiszen Madonna és Britney régebben barátnők voltak, viszonyuk akkor romlott meg amikor Britney kihátrált a kabbalah egyházból (aminek Madonna fanatikus követője) és hozzáment Kevin Federline-hoz. Madonnával az utóbbi időben találtak újra egymásra, valószínű ebben az is közrejátszik, hogy Madonna éppen egy válás közepén tart és lelki támaszt vár mindenkitől. 

Britney most melléállt a nehéz időkben és Madonna los angeles-i koncertjét is ő nyitotta meg és jelenlétével is támogatta Madonnát. Elénekelték a közös Human Nature duettet aminek a közönség nagyon örült és tombolva fogadott. 

A szám végén Britney aláereszkedett a színpadon de a közönség még hosszú percekig skandálta a nevét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.