Másfél éve nem szexelt a sztárpár!

Madonna férje: "Mintha egy darab inas húst öleltem volna"

Másfél szexmentes év után döntött úgy Madonna brit filmrendező férje, hogy véget vet a jó ideje omladozó házasságnak - Guy Ritchie, az énekesnő párja a minap jelentette be a hírt.

Madonna gyermekei: egy adoptált és két saját baba képgaléria

2008.10.20 11:00MTI

A 40 éves Guy Ritchie és a nála tíz évvel idősebb amerikai énekes világsztár, Madonna a minap jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy útjaik nyolcévi házasság után különválnak.

Az okokról is találgatások végtelen sora látott már napvilágot. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap forrásai szerint azonban Ritchie-nek mindenekelőtt abból lett elege, hogy felesége a testedzés "mániákus megszállottjává" vált, napi négy órát töltött formában tartó gyakorlatokkal, utána pedig túl fáradt volt az ágybeli intim együttléthez.

Guy és Madonna - Rég ölelték már így egymást

Mindez azt jelentette, hogy az elmúlt 18 hónap szinte szex nélkül telt a házaspár életében.

Ritchie nemrég, néhány pohár után elpanaszolta barátainak: ha nagyritkán mégis adódott egy-egy alkalom, akkor is úgy érezte, mintha "egy darab inas húst ölelne magához" - idézte forrásait a vasárnapi brit tömeglap.

A filmrendező a nyáron Madonna után repült New Yorkba, hogy megpróbálja helyrehozni a viszonyt, a popdíva azonban akkor is a tornatermet részesített előnyben, és öt órát váratta férjét a lakásban.

Ritchie állítólag azt sem viselte jól, hogy felesége a testedzés mellett a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává is vált. Amiről nincs vita, az a vagyonok elosztása, és a közös gyermek, a nyolcéves Rocco láthatása.

Ritchie valószínűleg 12 millió font (4 milliárd forint) készpénzmegváltást kap azon londoni ingatlanok után, amelyeket Madonna meg akar tartani, arról pedig a sztárpár már korábban megállapodott, hogy a házasság előtt szerzett egyéni vagyonukból válás esetén kölcsönösen nem formálnak igényt egyetlen pennyre sem.

Madonna saját vagyonát 300 millió, Ritchie-ét 30 millió fontra becsülik. A kisfiú valószínűleg fél évet Madonnával, fél évet Ritchie-vel tölt majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.