Az énekesnő globális kérdésekkel foglalkozik!

Madonna rendezőként tündököl!

Filth and Wisdom című filmjét reklámozta Madonna Sunshine moziban New Yorkban, ahol a Dolce and Gabbana is megjelent.

Legfrissebb fotók! Madonna a csodás díva feketében! képgaléria

2008.10.14 14:30ma.hu

Hétfőn az esemény után a The New Yorker című lap így írt a filmről és a sztárról:

- " Ami először eszünkbe jut a Filth and Wisdom című filmről, az a gazdasági helyzet. Madonna egy globális kérdésekkel foglalkozó sztárrá nőtte ki magát. 

Olyan vagyont halmozott fel, ami valószínűleg nem marad érintetlen. Nem költhet csupán saját magára, a szépségápolásra és egyéb luxuscikkekre. Szóval miért is ne lehetne belőle filmrendező?
"

A róla készült, legfrissebb képeken is látszik, hogy a sztár csinosabb és fiatalosabb mint valaha! 

Legtöbb női előadóként eladott lemezével Guinness World Recordot állított fel, és gyermekeit is sikeresen neveli az énekesnő! 

A többszörös Grammy-díjas popdíva világszerte több mint 200 millió lemezt adott el, és ezt a számot tovább növeli legújabb albumával, a Hard Candy-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.