Hazánkba látogatott a popdíva öccse!

Christopher: Lábtörlőnek használt Madonna!

Hazánkba látogatott a popdíva öccse, hogy kiteregesse az elismert énekesnő szennyesét. Először a Reggeli műsorvezetői faggatták Madonna öccsét, később pedig Szily Nóra, majd a Fókusz riportere.

2008.10.01 10:10ma.hu
Madonna és Christopher fiatalon

A sztár öccse a több órás interjúban őszintén mesélt arról, hogy régebben vesztesnek érezte magát a popdíva mellett, és gyakran lábtörlőnek használta őt. 

Ahogy később a férje, Guy Richie sem tisztelte. 

- Én már jó ideje meleg vagyok és mérföldekről meg tudom mondani, ha valakinek ezzel problémája van - mondta Christopher.

A sztár és öccse nincsenek jóban!

Korábbi cikkünkből megtudhatták, hogy a popdíva és testvére rossz viszonyban van egymással. 

Ördög Nóra szerint ez nem a legjobb módja a testvérharcnak. A műsorvezető egyébként nagyon tiszteli az állandóan megújulásra képes Madonnát, de nem nagy rajongója. 

Úgy véli, a nagyon sikeres emberek olykor a saját környezetükben rombolnak - mondta korábban a Napi Ásznak a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.