A popdíva filmes munkái kerültek terítékre!

Madonna legjobb filmjei!

Újra reflektorfénybe kerültek a színésznőként is tevékeny popdíva filmes munkái: egy internetes mozimagazin Madonna ötvenedik születésnapja alkalmából összeállította a színész-énekesnő legjobb filmjeinek listáját.

2008.08.19 10:00ma.hu
Madonna az Evita főszerepében!

Madonna augusztus 16-án töltötte be ötvenedik életévét, a MovieHole.net pedig ebből az alkalomból összeállított egy TOP 10-es listát a sztár legjobb filmes megjelenéseiből. 

A szemtelen site szerkesztője, Clint Morris azért egy őszinte kritikai megjegyzést is megengedett magának, amikor azt javasolta, szerinte Madonna férje, Guy Ritchie rendező feleségének színészórákat vehetne szülinapi ajándékba. 

Ugyanakkor elismerte, hogy sok, Madonnánál rosszabb színésznő is van a filmvilágban!

A Hullámhegy rendezője Madonna férje volt!

A listát összeállító szerkesztő bevallotta, hogy neki magának is több DVD-je van otthon Madonna filmjeiből, és szerinte ezek közül a Kétségbeesve keresem Susant a legjobb. 

"Ez egy nagyon vicces film, sőt még azt is megengedem, hogy Madonna nagyszerűen alakított benne" - mondta Clint Morris. 

A második helyre a Micsoda csapat című sportfilm került, amelyben a sztár egy női csapat baseballjátékosát formálta meg. 

"Madonna nem próbálta túljátszani ezt a szerepet, jórészt saját magát adta, egy pimasz tyúkot Brooklynból, akinek a szex és a férfiak a legfontosabbak az életében" - méltatta a színész-énekesnő játékát Morris.
 
A harmadik helyre rangsorolt Evita pedig a MovieHole.net szerkesztője szerint nem túl jó film, jó adag türelem kell hozzá, ennek ellenére "Madonna egész jó benne". 

Madonna legjobb filmjei 
1. Kétségbeesve keresem Susant 
2. Micsoda csapat 
3. Evita 
4. Dick Tracy 
5. James Bond: Halj meg máskor 
6. A második legjobb dolog 
7. Shanghaji meglepetés 
8. A tanú teste 
9. A Broadway vérszopói
 10. Hullámhegy

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.