Nem válnak, hanem adoptálnak?

Képek - Hoppá! Madonna és Guy örökbefogad egy kislányt?

Újabb váratlan fordulat - Miközben Madonna és férje, Guy Ritchie válási históriája még javában tart, állítólag a popdíva egy kislányt szeretne örökbefogadni, szintén Malawi-ból.

Madonna családja: két saját és egy adoptált baba képgaléria

2008.08.13 11:25ma.hu
A kis Mercy lesz Madonna új lánya? - Fotó: The Sun

Bár a mindig megújuló popsztár és párja, Guy Ritchie rendező a legutóbbi hírek szerint is válni készül, egy, örökbefogadással foglalkozó minisztériumi dolgozó szerint Madonna újabb adoptálásra készül Malawi-ból - értesült a The Sun.

Úgy tűnik, nem szegte "Madge" kedvét, hogy hónapokig tartó procedúrát csinált végig első örökbefogadott kisfia, David Banda miatt, aki szintén az afrikai országból került a sztárhoz.

Most kiderült: a popdíva már egy éve tervezte egy kislány, bizonyos Mercy James örökbefogadását Malawiból, és annak ellenére is harcol a gyermekért, hogy házassága férjével igencsak gyenge lábakon áll.

A Malawi örökbefogadási hivatal munkatársai tegnap megerősítették, hogy Madonna újrakezdte az adoptálási eljárást - adta hírül a The Sun.

Feltehetően a díva azt is reméli, házasságát is visszaterelheti a megszokott mederbe egy újabb gyermekkel...

Madonna és gyermekei: Lourdes, David és Rocco

Penstone Kilembe, örökbefogadásért felelős miniszter elárulta: Madonna képviselője már meglátogatta a kis Mercy James-t.

Az adoptálás már előrehaladott állapotban van, csupán néhány engedély hiányzik még, melyet Madonnától várnak.

"Ha minden papír megérkezik, Mercy elhagyhatja az országot új édesanyjával"
- tette hozzá a miniszter.

A szombaton 50. életévét betöltő Madonna ismerősei szintén nem tagadják, hogy a sztár egy kislányt szeretne hazahozni. Régóta készül arra, hogy a kis, Malawiból származó David-nek hugicát hozzon a hazájából.

Csupán az a kérdés, hogy stresszel és idegeskedéssel járó újabb adoptálási eljárás nem inkább még jobban szétzilálja-e Madonna házasságát, mint hogy megerősítené...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.