Évekkel öregebbnek tűnik a díva!

Ijesztő fotók: Mi történt Madonnával?!

Tud még nagy meglepetést okozni a díva! - Az "örökifjú" Madonna a minap alaposan meghökkentette környezetét, amikor egy rendezvényen igencsak elhanyagoltan jelent meg.

Mi történt vele? - Madonna ijesztően fest! képgaléria

2008.07.28 10:15ma.hu

Nos, éppen nemrég kavart botrányt Madonna öccse, Christopher Ciccione, amikor részletek kerültek elő megjelenésre váró könyvéből!

A díva testvére ugyanis a kötetben feltárta az énekesnő életének eddig nem ismert részleteit is. Többek között elárulta, hogy nem hiába tűnik oly fiatalnak a popsztár: felvarratta az arcát.

Nincs itt tehát szó semmiféle hókusz-pókuszról, Madonna sem örökifjú! Különösen, amikor nincs formában...

Madonna és férje Guy nemrég, Cannes-ban

A sikeres díva, akinek mostanság válásáról suttognak, a minap alaposan megdöbbentette a környezetét.

Madonnát a New York-i Kabbala központból kijövet kapták lencsevégre lányával, Lourdes-al kézenfogva.

Madonna nemhogy nem volt a toppon, de haja, öltözéke elhanyagolt volt, arcáról hiányzott a smink - évekkel öregebbnek látszott..- , ráadásul kisportolt teste most nagyon furcsán festett az egyszerű szürke ruhában!

A díva karjai túl izmosak, szinte már férfiasak, de szépnek semmiképpen sem mondhatók... A popsztár pedig meglehetősen elgyötört hatást keltett.

Vajon mi történt Madonnával? Lehetséges, hogy valóban magánéleti kudarca állhat a döbbenetes változás mögött...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.