A dívának nem ez az első arca...

Képek - Beárulta az öccse: Madonna felvarratta az arcát!

Nagy port kavart Madonna öccse! - Christopher Ciccione könyvet írt világhírű nővéréről, ám a díva apróbb "problémáit" sem rejtette véka alá. Például azt, minek köszönhető a popsztár fiatalos külseje.

Madonna túlfűtött show-val bombázza közönségét! képgaléria

2008.07.17 12:00ma.hu
Christopher Ciccione és Madonna - egykor

Nem egy érdekességet tartogat a nagyérdemű számára Madonna öccsének, Christopher Ciccione-nak a könyve - az Életem Madonnával című kötet még meg sem jelent, de egyes részletek napvilágra kerülése már botrányt kavart!

A popsztár testvére ugyanis keményen megmondja az igazságot "Madge"-ről - többek között kitálal a díva és férje, Guy Ritchie házasságának részleteiről és arról is, hogyan is tartja fiatalon magát a következő hónapban 50. születésnapját ülő Madonna.

Kiderül: míg a közönség álmélkodva bámulta az idősödő díva fitt és fiatalos külsejét, Madonna milliókat költött különféle kozmetikai beavatkozásokra, diétákra - mindezt azért, hogy minél üdébbnek és fiatalabbnak látsszon.

A sztár öccsének állítását támasztja alá az is, hogy Madonna az utóbbi időben szinte megszállott módjára edz - külseje már lassan kezdi elveszíteni nőiességét, túlságosan izmos karjai csaknem visszataszítóak...

Madonna a családjával

Ám a legdurvább, botrányt okozó kijelentést mégis egy interjúban tette Christopher Ciccione - a Jó reggelt Amerika című műsorban.

Itt ugyanis feltették neki a kérdést könyvével kapcsolatban: "vajon ugyanazt a lányt látja Madonnában most is, akivel együtt nőtt fel?" A díva öccse erre viccelődve azt felelte: "Nem, az arcfelvarratása után!"

Ciccione azt is elárulta: Madonna képtelen elviselni a tényt, hogy öregszik, és ő személy szerint úgy gondolja, hogy nővére minden mádiafelhajtás és egyre bővülő családja ellenére egy magányos ember.

A popsztár öccse egyébként még reménykedik abban, hogy Madonnával helyrehozzák kapcsolatukat. A testvérpár ugyanis hosszú ideje nem jön jól ki egymással, és alig beszélnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.