Porig égett az énekesnő gyerekkori háza

Bosszú? Felgyújtották Madonna házát

Az oaklandi tűzoltók szerint nem kétség, hogy a válófélben lévő énekesnő házát felgyújtották, csak még azt nem tudják, hogy ki és miért. Madonna jelenleg New Yorkban tartózkodik, ahová rendező férje, Guy Ritchie követte abban a reményben, hátha még megmenthetik a házasságukat.

Képek az énekesnő családjáról! képgaléria

2008.07.02 11:00ma.hu

Titokzatos módon a lángok martaléka lett a hét végén az a ház, amelyben Madonna a gyerekkorát töltötte - írja a Blikk. 

Nem tudni, ki tehette, de az már biztos, hogy felgyújtották a házat, amelyben Madonna annak idején szüleivel és hat testvérével lakott. Egy járókelő észlelte péntek éjjel a tüzet. Egyelőre annyit tudni, hogy a tűz a kétszintes téglaház nappalijában keletkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.