A díva elfelejtetné vetkőzéseit?

Forró képek: Madonna sztriptízjelenetei verhetetlenek!

Madonna régóta úgy érzi: nem szeretné, ha merész színpadi szerelései és sztriptízjelenetei alapján emlékezzenek rá - mindent megtesz azonban annak érdekében, nehogy észrevétlen maradjon...

Madonna túlfűtött show-val bombázza közönségét! képgaléria

2008.06.12 14:32ma.hu

Kétségtelen, Madonnánál sokszínűbb személyiség kevés van: a popdíva több évtizede a pályán van, nemcsak énekesnőként, színésznőként is bizonyított, sőt, áldozatos munkát végez a jótékonykodás területén is.


Madonna gondoskodik a hangulatról...

Emellett háromgyermekes édesanyaként is megállja a helyét: férjével, Guy Ritchie-vel hét éve nevelik együtt Madonna lányát, Lourdes-t, közös kisfiukat Roccót és a nemrég hivatalosan is örökbefogadott afrikai árvát, David Bandát.

Talán nem véletlenül nyilatkozta azt korábban a popdíva, hogy bár igencsak népszerű túlfűtött színpadi fellépéseiről és erotikus előadásairól - vadító öltözékéről nem is beszélve...- , mégsem szeretné, ha emiatt maradna meg az emberek emlékezetében.

Bár való igaz, hogy számos érdeme van az énekes-színésznőnek, nehezen tudná azonban kivédeni, hogy szexis külsejéről elfeledkezzünk, vagy ne idézzük fel vadító színpadi show-ját, hiszen nála túlfűtöttebb műsort kevés előadó produkál évtizedek óta! Íme egy kis ízelítő belőle!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.