Lesmárolta táncosnőjét az énekesnő!

Képek: Madonna ismét lánnyal csókolózott a koncertjén!

Nem kispályázott - Madonna nemcsak új albumával keltett élénk érdeklődést legutóbbi, lemezbemutató koncertjén. Megismételte a jelenetet, amelyet évekkel ezelőtt Britney Spears-szel előadott...

Dögös koncert: Madonna lánnyal smárolt a színpadon! képgaléria

2008.05.08 10:00ma.hu

A neves párizsi Olympia színházban lépett színpadra kedden, mintegy 1500 rajongó előtt Madonna - A közönség lelkesen várta a vadonatúj, Hard Candy című albumát bemutató énekesnőt.

A ma is kitűnő kondiban lévő díva stílusosan, talpig feketében, csipkében jelent meg, karján gitárral, majd egy varázspálcával, és zúzós számmal indított: a Hung up heavy metál verziójával!

És ez csak a kezdet volt...

Madonna kitett magáért: hozta formáját a színpadon, kihívó volt és vadító, ahogy szokott - sőt, még egy pezsgősüveg is a kezébe került.

Majd a koncert egyik túlfűtött pillanatában maga mellé vonta egyik csinos táncosát, és hosszan megcsókolta a fekete hajú lányt! Kétségtelenül ez volt a fénypont...

Ebben a "kegyben" korábban a dívával közösen fellépő Britney Spears és Christina Aguilera részesülhetett, azóta is sokan emlegetik a nem kis meghökkenést okozó, ám már-már legendává vált akciót...

Madonna egyébként nemcsak Párizsban mutatta be új albumát - korábban New York-ban aratott sikert, legközelebb pedig a brit fővárosban várják a rajongók. Vajon számukra milyen meglepetést tartogat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.