Nem fogja vissza magát az énekesnő!

Nem éppen szűzies...Madonna beterpeszt albumán - Kihívó képek!

Úgy tűnik, még mindig huszonévesnek érzi magát Madonna - A tagadhatatlanul csinos énekesnő legújabb albumán olyan pózban látható, amely enyhén szólva is felpiszkálja a fantáziát...

Madonna nem szégyenlős - kihívó képek! képgaléria

2008.03.17 10:00ma.hu - Fotó: Daily Mail
A Hard Candy album borítóján...

Madonna mindent bevet, ha a népszerűségről van szó - habár az évtizedek óta pályán lévő énekesnőnek nincs túlzottan szüksége arra, hogy testével hívja fel a figyelmet magára: anélkül is elért mindent, amire egy világhírű sztár vágyhat.

Provokatív fotóinak azonban se vége, se hossza: a nyolcvanas évekbeli futurisztikus melltartójától és kihívó színpadi produkciójától indulva napjainkig számos fellépésen és fotón bizonyította: ő bizony bombanő. Még negyvenéves is!

Madonna az Interview címlapján

Jelenlegi albuma, a Hard Candy borítóján kihívó pózban terpeszt az énekesnő, amelyet megtoldott azzal is, hogy az Interview című lapban hasonló módon fotóztatta magát...Vagy ha lehet, még erotikusabban fest. Új lemeze egyébként április legvégén kerül a boltokba.

Hogy a férje, Guy Ritchie rendező és két kisgyermeke, Lourdes és Rocco vajon mit szól a mama szertelen kirátulkozásához, az jó kérdés. Madonna a minap érdekes kijelentést tett a színpadi produkcióival kapcsolatban.

Elárulta, hogy ha nagy tömeg előtt lép fel, kitör rajta a pánik. Valójában pánikbeteg, de igyekszik erőt venni magán. Egy biztos, remekül álcázza: a visszafogottságnak semmi jelét nem látjuk rajta...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.