Újra összekapott a két világsztár!

Madonna beleköpött Elton levesébe! - Képek!

Már több éve az a megszokott menete az Oscar estéknek, hogy a díjátadó után mindenki átöltözik, és indul Elton John partijára. Ám idén az ősellenség, Madonna beleköpött a Sir levesébe.

Madonna, a törtető, örökifjú sztár képekben! képgaléria

2008.02.28 10:30netbulvar.hu

Már több éve az a megszokott menete az Oscar estéknek, hogy a díjátadó után mindenki átöltözik, és indul Elton John partijára. Ám idén az ősellenség, Madonna beleköpött a Sir levesébe.

A pop nagyasszonya ugyanis az utolsó pillanatban kitalálta, hogy neki is van kedve házigazdásat játszani. Így gyorsan leszervezett ő is egy táncos, italozós mulatságot. A probléma viszont abban rejlett, hogy a hírességek nevesebb része Maddie rendezvényét részesítette előnyben. Így főnixmadárként kapott újra lángra a konfliktus szikrája kettejük között.

Madonna, a party királynő

A Királynő meleg lovagja már akkor fortyogott, amikor tudomást szerzett a rivális buliról, a B-listás vendégei láttán viszont vulkánként tört ki belőle a düh. Így az a kevés ember is hamar lelépett, aki nála múlatta az időt.

Többek közt Lionel Richie, Simon Cowell és J.C. Chasez. Madonnánál ezzel szemben TomKat-ék, Cameron Diaz, Demi és Ashton, valamint Drew Barrymore ütötte el az időt. Sőt, miután nála megfeneklett a hangulat, Elton is benézett párjával, David Furnish-sel.

Bár színvonalban jócskán az énekesnő szervezése sikeredett jobban, Sir John-nék azért összeszedtek több mint ötmillió dollárt egy árverés keretein belül. Az összeg a sztár AIDS ellenes alapítványának számlájára utalják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.