Közös a sztárok őse?

Gyökerekben egyezik Madonna, Celine Dion és Camilla!

Közös ősatyától, egy francia ácsmestertől származik Madonna és Céline Dion, valamint Camilla, a brit trónörökös, Károly herceg felesége; legalábbis erre a felfedezésre jutottak kanadai családkutatók - jelentette szerdán a PA brit hírügynökség.

2008.04.16 17:21MTI

Közös ősatyától, egy francia ácsmestertől származik Madonna és Céline Dion, valamint Camilla, a brit trónörökös, Károly herceg felesége.

Legalábbis erre a felfedezésre jutottak kanadai családkutatók - jelentette szerdán a PA brit hírügynökség. A távoli rokoni kapcsolat 1621-re nyúlik vissza - derítették ki az efféle kutatásokra szakosodott Ancestry.co.uk honlap.

A közös ős a francia király egy derék alattvalója, bizonyos Zacharie Cloutier, aki révén Pierre Trudeau volt kanadai kormányfő is rokona a két popsztárnak, a 40 éves Dionnak és a 49 éves Madonnának, valamint a 60 éves Camillának.

Az, hogy kiderült, az amerikai Madonna, a kanadai Céline Dion és a cornwalli brit hercegnő közös felmenője éppen egy francia, mutatja, milyen kiszámíthatatlan, épp ezért milyen szórakoztató is a családfakutatás - lelkendezett az Ancestry.co.uk szóvivője, Simon Harper.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.