Turnézik a pop királynő!

Madonna Svájcban fellép, Magyarországon azonban nem

Augusztus 23-án kezdi meg lemezbemutató koncertkörútját Európában Madonna. A Sticky and Sweet (Ragacsos és Édes) címet viselő show-t elsőként a walesi Cardiffban láthatja a közönség, majd Nizza és Berlin következik.

2008.05.20 15:00rtlbulvar.hu

Az augusztusban 50. születésnapját ünneplő popdíva ezután Svájcban ad koncertet, Zürich közelében. Ez lesz az első eset, hogy a sztár az alpesi országban vendégszerepel. 

Európában összesen 10 városban lép föl, Magyarország ezúttal sem szerepel a turnéállomások között. Madonna látható lesz még Amszterdamban, Düsszeldorfban, Frankfurtban, Rómában, Londonban. Európai körútját Párizsban zárja. Október 3-tól november végéig Észak-Amerikában koncertezik a sztár. 

Összesen 18 városban, köztük New Yorkban, San Diegóban, Los Angelesben, Torontóban és Montrealban lép föl a díva. Madonna legutóbbi koncertkörútján, amely a Confessions (Vallomások) címet viselte, 25 városban lépett föl, és legalább 1,3 millió rajongó láthatta a show-t. Az énekesnő akkori turnéjával 260 millió dollárt (40 milliárd forint) keresett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.