Válságban a popdíva házassága

Madonna válik? A viharos románcnak vége

Olyan válságosra fordult Madonna és Guy Ritchie házasságának állapota, hogy a sztárpár keddi londoni sajtóértesülés szerint már a különválásról tárgyal.

Madonna túlfűtött show-val bombázza közönségét! képgaléria

2008.06.24 16:44MTI

A Daily Mirror úgy tudja: az amerikai énekesnő és brit filmrendező férje máris gyakorlatilag külön életet él a 6 millió fontos (1,8 milliárd forintos) londoni ház falai között. A lap forrása - egy "közeli barát" - szerint mindketten elismerik, hogy a viharos románcnak vége, ugyanakkor nem vádolják egymást, nincs keserűség bennük, és nem is szerelmi háromszög a frigy megromlásának oka. A barát szerint a 39 éves Ritchie és a 49 éves Madonna továbbra is "mélységesen tiszteli egymást ... a dolog egyszerűen kifutotta magát".

A formális bejelentés várhatóan azután hangzik el, hogy az énekesnő november végén befejezi világturnéját. A dolgokat mindazonáltal nem teszi könnyebbé, hogy Madonna öccse, Christopher Ciccone "leleplező" könyvvel készül előállni, amely feltárja a világsztár állítólagos "egzotikus" szexuális kalandjait és kábítószerügyeit. A Mirror ismertetése szerint Ciccone a könyvben azt állítja: nővére egy ízben maga vallotta be neki, hogy leszbikus.

Bennfentes forrását idézve a brit lap azt írta, hogy Madonnát "nagyon lehangolja" testvére magatartása, amelyet árulásnak tart. Madonna és Ritchie 1998-ban ismerkedett meg egy partin, és nagy titkolózás közepette házasodtak össze két évvel később, egy skóciai kastélyban. A házasság megroppanásáról mindazonáltal nem most kapnak lábra az első hírek Londonban. A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap már egy évvel ezelőtt azt írta a "házaspárhoz közeli" bennfentesekre hivatkozva, hogy a válást csak "valamilyen csoda" akadályozhatja meg. A tavaly májusi beszámoló szerint Madonna és férje már akkoriban sem is osztozott a hitvesi ágyon, és nappal is külön életet éltek.

A házasságot terhelő számos probléma között van állítólag, hogy Madonna a misztikus zsidó tanítás, a kabbala megszállottjává vált, de a legsúlyosabb viták az énekesnő afrikai örökbefogadási akciója körül dúltak. Madonna másfél éve fogadott örökbe egy árvaházba beadott kisfiút Malawiban, sokak szerint számos törvényt kijátszva. Ritchie-nek korabeli értesülések szerint nagyon nem tetszett, hogy felesége pénzét és hírnevét használta fel az örökbefogadási folyamat felgyorsításához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.