Mi történik az énekesnővel?!

Drámai képek - Madonna: Nem csaltam meg Guy-t!

Ez a történet egyre csavarosabb! - Hónapok óta terjednek a legkülönbözőbb hírek Madonna házasságáról. Lényegük azonban ugyanaz: a páros válik, sőt, a díva már mással randizgat. Az énekesnő azonban rácáfol minderre!

Családi kiruccanás Madonnáéknál: mindenki külön utakon... képgaléria

2008.07.11 17:05ma.hu - Fotó: x17online.com

Úgy tűnik, Madonna megelégelte a rosszindulatú pletykaáradatot. A People magazinnak fakadt ki, azt állítva: nem hagyta ott a férjét, Guy Ritchie-t, és nem is csalta meg Alex Rodriguez baseball-sztárral - pedig a hírek mostanában csak erről szóltak.

Ez az első alkalom, hogy a popdíva hivatalosan is tagadta az őt ért vádakat és a mendemondákat. Hetek óta az a pletyka járja, hogy Madge a New York Yankees játékosával vígasztalódik széthulló házassága miatt.

A sztár elmondta, csak azért ismeri Rodriguez-t, mert Guy Oseary a menedzsere mindkettőjüknek. Azt nem tartja hiteles bizonyítéknak a románcra, hogy gyermekeivel együtt kiment egy Yankees-meccsre...

Itt még boldognak tűntek...

Az énekesnő ismerősei ugyanakkor korábban többször megerősítették, hogy a sztár és a rendező Ritchie már egyáltalán nem él harmonikus kapcsolatban.

Közös életüket már szinte csak a gyerekek tartják össze, valamint, hogy Madonna inkább elválik most, mint hogy megútálja a párját!

Eszerint minden rendben lenne a házasságában?

Mindezek ellenére azonban itt egy másik furcsa tény: Alex Rodriguez-t múlt héten faképnél hagyta a felesége, és amikor házasságuk válságáról kérdezték, annyit mondott: mindenről Madonna tehet...

...vajon kiderül, mi a valóság?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.