Esélyes az újabb csók!

Pikáns képek: Madonna újra lesmárolja Britney-t?

Izgalmas produkció van készülőben - A pop nagyasszonya, Madonna újra Britney Spears felé kacsintgat. A hírek szerint ismét együtt szerepelne a hányatott sorsú popsztárral.

Izgi: Madonna csókja Britney-vel és Christinával képgaléria

2008.07.10 09:30ma.hu

Madonna sajtósa szenzációs hírt jelentett be a minap: az évtizedek óta nagy népszerűségnek örvendő popdíva újra együtt lesz - a jelenleg kevésbé favorizált - Britney Spears-szel!

Az énekesnő a szőke sztárt kérte fel, hogy szerepeljen egyik videóklipjében, mely Madonna új turnéjához készül.

Sokat elárul, hogy Britney-t éppen a jelenlegi, Sticky and Sweet (ragadós és édes) elnevezésű turnén való részvételre hívta "Madge" - talán újra számíthatunk valamiféle pimasz jelenetre?

Forró hangulat: Madonna Britney-vel és Christinával

A díva szóvivője, Liz Rosenberg részletekről nem beszélt, de azt elmondta, hogy a videót még ezen a héten szeretnék elkészíteni.

Továbbá, hogy Madonna augusztus 23-án indul turnéra, a nagyszabású koncertkörút november 26-ig tart, melynek során az énekesnő Európát és Amerikát is bejárja.

Mindenesetre sokan várják már izgatottan Madonna és Britney újabb közös szereplését. Hiszen ki ne emlékezne a 2003-ban, váratlanul elcsattant csókra közöttük, a színpadon?

A spontán esemény akkora meglepetést okozott, hogy azóta sem merült feledésbe! Madonna nemcsak Britney-t, hanem a fellépésen szintén résztvevő Christina Aguilerát is megcsókolta.

Joggal találgatnak hát a rajongók: vajon ezen a turnén milyen pikáns meglepetésre lehet számítani...?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.