Még sem lesz válóper?

Mi az igazság? Cáfolják, hogy Madonna válna

Madonna nem szándékozik elválni férjétől, Guy Ritchie brit filmrendezőtől. Ezt az énekesnő szóvivője és életrajzírója közölte, cáfolva az erről elterjedt sajtójelentéseket.

Képek a popdíváról! képgaléria

2008.07.02 15:00MTI

A londoni bulvársajtó a múlt héten írt arról, hogy Madonna véglegesen döntött: elválik a nála tíz évvel fiatalabb férjétől. Semmiféle terv vagy döntés nincs arról, hogy a Londonban élő művészházaspár válni készülne - írta Liz Rosenberg szóvivő közleményében. 

Az idén 50 esztendős Madonna 2000-ben kelt egybe Ritchie-vel, közös gyermekük is született röviddel házasságkötésük előtt. A válásukkal kapcsolatos találgatásokkal már hónapok óta foglalkozott a bulvársajtó, s a múlt héten új erőre kaptak ezek a hírek. 

A Daily Miror a család barátaira hivatkozva egyenesen úgy fogalmazott, hogy Madonna hivatalosan is bejelentette válási szándékát férjének, aki ezt tudomásul vette, s már külön élnek. A jólértesültek azt is tudni vélték, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő, aki immár a rock and roll halhatatlanja, Fiona Shackletont, Paul McCartney és Heather Mills válóperes ügyvédjét kérte fel saját válóperének lebonyolítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.