Botrány könyvet írt az énekesnő öccse

Képek! Madonna drogos és leszbikus

Madonna drogos és leszbikus múltjáról írt botránykönyvet öccse, Christopher Ciccone. Az öccs úgy időzítette könyvének bejelentését, hogy nővére már ne tudja megakadályozni a könyv kiadását.

Forró képek az énekesnőről! képgaléria

2008.07.07 09:20ma.hu

A Life With My Sister, Madonna (Az élet nővéremmel, Madonnával) két héten belül 350 ezer példányban jelenik meg, egyelőre nem tudni, Cicconénak mennyi pénzért érte meg, hogy még jobban összerúgja testvérével a port - írja a Blikk. 

A könyvet azzal a Wendy Leigh gel írja közösen, aki botránykönyvet adott ki Liza Minnelliről és Arnold Schwarzeneggerről is. Pedig egy ideig elválaszthatatlanok voltak, a csinos fiú volt Madonna egyik első táncosa, később éttermeket nyitott, majd belsőépítészként Madonna koncertjeinek színpadképéért felelt. A könyvben azonban már brutális őszinteséggel írja le, nővére hogyan bonyolódott leszbikus kalandokba, és hogyan drogozott a szórakoztatóipar nagyságainak partijain. 

egy bennfentes állítja: Madonnát nem véletlenül imádják a melegek. Christopherrel állandóan melegbárokban lógtak, és ismerkedtek. Ő mutatta be a meleg Rupert Everettnek is, akivel elkészítették a Második legjobb dolog című filmjüket, akibe Christopher nagyon bele volt zúgva. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.