Mi lesz a következő húzásuk?

Britney titkos videója Madonna koncertjére - képek az énekesnőről

Öt évvel az emlékezetes színpadi csók után Madonna és Britney Spears ismét összejönnek egy showban - röpítette világgá a hírt a People celebmagazin hétfőn.

Forró képek az énekesnőről! képgaléria

2008.07.08 17:05MTI
Legutolsó közös produkció..

A 49 éves szupersztár szóvivőjének nyilatkozata szerint Britney csak virtuálisan jelenik meg Madonna jövő hónapban induló koncertturnéjának műsorában, nincs szó arról, hogy élőben együtt lépnének a pódiumra. Britney hamarosan leforgatja a meglepetésvideót, amit a Madonna-koncerten láthat majd a közönség. 

Ennél többet azonban nem lehet tudni a készülő produkcióról, amely a szóvivő szerint "titkos". A két népszerű énekesnő először 2003-ban lépett fel együtt, amikor az MTV Video Music Awards gálán úgy magával ragadta őket a hév, hogy egymás ajkára tapadtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.